Skip to main content

Uz treninge na reformeru u Studiju PLANK u ponudi su:

 • edukacija za nove reformer instruktore – postani trener na edukaciji u trajanju od mjesec dana (četiri vikenda ili radnim danom po dogovoru grupe). U cijenu je uključena skripta i potvrda o završenoj edukaciji. Na edukaciji prolazimo praktični i teoretski dio nastave. Na edukaciji naučit ćete o vođenju treninga na reformeru, slaganju treninga, procjeni opterećenja, vježbe i modifikacije istih, ali i informacije o poduzetništvu. Poglavlja skripte podijeljena su u pet dijelova.
  1. Dio: Anatomija i reformer dijelovi
  2. Dio: Reformer vježbe 1st
  3. Dio: Reformer vježbe 2nd
  4. Dio: Komunikacijske vještine i edukacija klijenata
  5. Dio: Rizične skupine klijenata
 • dodatno usavršavanje reformer instruktora – na ovoj radionici koja traje jedan vikend naučit ćete vježbe koje se izvode na novim, PLANK reformerima s pomičnim barom.
 • najam i prodaja PLANK reformera – možete iznajmiti jedan od naših rabljenih reformera ili kupiti jedan od naših novih, PLANK reformera. Jedini reformer na ovom dijelu Europe koji nudi pomični bar i time se razlikuje od ostalih dostupnih reformera na tržištu. Prostrano ležište od eko kože s prijanjajućim naslonima za ramena čine površinu udobnom za trening. Aluminijski okvir reformera čini potpunu konstrukciju ovog reformera kroz koji bar seže cijelom njegovom dužinom. Elegantni strepovi za noge i ruke nalaze se na vrhu ležišta s lijeve i desne strane s vrlo jednostavnim načinom odlaganja. Uz pet opruga (tri crvene, jedna plava i jedna žuta) osigurano je opterećenje i za najsnažnije vježbače. Zahvaljujući bočni ručkicama, boxica od eko kože, vrlo je jednostavna za rukovanje, kao i jump board koji se jednostavno ulaže u konstrukciju reformera. Rok isporuke je do dva mjeseca, a ponudu možete zatražiti putem maila ili na broj 091/2206 105.
 • oprema za reformer i pilates – u ponudi imamo prostirke za reformer, protuklizne čarape te zglobne utege. Webshop je u izradi, a ponudu možete zatražiti putem maila ili na broj 091/2206 105.