Skip to main content

Kolektivni godišnji odmor koristit ćemo od 21.7. do 15.8. te vas nakon toga s veseljem očekujemo na reformerima. Raspored za ostatak kolovoza bit će dostupan na vašim PLANK aplikacijama od 10.8.

Kako bi tijekom godišnjeg odmora ostali u formi u ponudi imate naše online treninge koje također možete pratiti preko aplikacije.

 

Pravilnik Studija PLANK

Nova-stara pravila kojima ponavljamo naučeno ?

 Članarinu je potrebno iskoristiti unutar 30 dana od dana korištenja prvog uplaćenog treninga, osim izuzetka kao što su bolest ili unaprijed najavljeno putovanje, time se članarina produžuje za 10 dana. Treninge nakon 60 dana nije moguće iskoristiti bez obzira na razloge nedolaska. 

Ovim putem važno je da naglasiti da je vrijeme za otkazivanje treninga isključivo najkasnije 12h prije termina koji ste zakazali. Niti jedan instruktor nema funkciju na aplikaciji koja bi bila drugačija od funkcija klijenata i ne može vam otkazati trening unutar 12h te će se isti uvijek smatrati iskorištenim. Također vas molimo da poštujete vrijeme ostalih vježbača te da ne rezervirate dva termina u danu i potom jedan od dva otkazujete u zadnji tren kada se odlučite za termin na koji možete stići. Uz to molimo da ne dolazite nenajavljeni u ranije termine od unaprijed rezerviranog jer ste na aplikaciji primijetili slobodna mjesta  – takav trening će se smatrati korištenim kao dva termina u istome danu.

Od sada pa nadalje više neće biti moguće dodavanje novih članarina na aplikaciju bez unaprijed uplaćene članarine. Drop in satovi također će se moći rezervirati isključivo unaprijed uplaćenim treningom.

Za one koji još nisu naši klijenti, a prijavili su se na primanje newslettera Studija PLANK važno je naglasiti da je prvi termin potrebno zakazati telefonski (0912206105), a zatim uplatiti iznos za probni sat (100 kn) na žiro račun Studija i tada će isti biti moguće rezervirati prema raspoloživosti. Termin se smatra iskorištenim ukoliko je klijent rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 12h prije dolaska. Nakon odrađenog prvog sata moguće je platiti članarinu za nadolazeće termine koje potom sami rezervirate preko PLANK aplikacije.

 

Dragi naši klijenti, iskoristit ću priliku da vam se zahvalimo na povjerenju i u ovoj epidemiološki teškoj sezoni. Također hvala i svim novim klijentima koji ste se odlučili upravo za nas, obećajemo da vas nećemo iznevjeriti jer će kod nas uvijek biti puno smijeha, pažnje i PLANKastičnih treninga.

 

Vaša trenerica Patricia