O Studiju PLANK

Studio PLANK by Patricia Ćurković je novootvoreni studio u prosincu 2017. godine.  Studio PLANK je studio koji nudi treninge za žene i muškarce.

Specijaliziran je za treninge pilatesa na prostirkama s preko 10 različitih rekvizita i spravama tzv. reformerima tvrtke Bon pilates koje Studio PLANK ima jedini u Zagrebu, također nudi treninge fleksibilnosti i istezanja, treninge na profesionalnom TRX-u, treninge na jedinstvenom drvenom veslačkom ergometru na vodu koji svojim izgledom i šumom vode privlači na zaveslaj. Studio PLANK jedini u Zagrebu ima licencu za PILOXING SSP. Sastoji se od tri potpuno različite komponente, boksa, pilatesa i plesa. U Studiju PLANK održavaju se individualni, poluindividualni i grupni treninzi, također postoji mogućnost drop in treninga. Studio PLANK daljnjim razvojem uvodi nove programe i proširuje ponudu te otvara grupu za starije (60+) tzv. Pilates Old school i daje mogućnost svojim klijentima da probaju nešto sasvim drugačije uz Vinyasa yogu.

Patricia završava srednjoškolsko obrazovanje 2014.godine tokom kojeg se četiri godine intenzivno bavi pilatesom te zatim pohađa izobrazbu za voditelja grupnih programa te postaje educirani Stott Progressive Pilates Instructor. Kroz godine se bavila i plesom te završava tečaj za Flodance Fitness trenera, a uz vođenje pilatesa godinama je pohađala i razne radionice na temu pilatesa, treninga na reformerima, sudjeluje na edukativnim workshop-ovima kao što je Stabilnost i mobilnost te seminar Radionica Pilates Reformeri. Također, educirala se i za Kinesio Taping tečaj, rehabilitacijsku tehniku koja unaprjeđuje i ubrzava prirodan proces izlječenja.

Uz pilates, trenerica Studija PLANK položila je završni ispit i uspješno završila verificirani program osposobljavanja za treninge u teretani i time dobila titulu Instruktorice fitnesa u teretani.

Patricia Ćurković je jedina trenerica Piloxinga u Zagrebu, čiju je licencu za rad dobila nakon pohađanja tečaja u lipnju 2018. godine. Uz svoj studio završila je studij Odnosa s javnošću te nosi titulu stručne prvostupnice odnosa s javnošću, a trenutno studira diplomski studij Marketinga i prodaje.

Patricia ističe Confuciusovu izjavu „Izaberi posao koji voliš i nikad nećeš trebat raditi niti dana u svom životu.“ Pilates ne smatra poslom nego životnim odabirom. Unutar svojih treninga kroz individualiziran pristup i na zanimljiv i motivirajući način dopire i potiče svakog klijenta do ostvarenja željenih ciljeva. Svoj željeni cilj ostvarila je otvaranjem Studija PLANK, a sve ostale želje time će se početi ostvarivati.

Patricia Ćurković (1995.)Voditeljica Studija PLANK

Kao instruktorica grupnih fitness programa, pilatesa i yoge te individualnih treninga radi već skoro 10 godina, a sve je počelo od ranog djetinjstva kada se pronašla u odbojci i plesu. Upravo zbog te ljubavi prema plesu i rekreaciji, 2009.g. aktivno se počinje baviti aerobikom te polaže internu edukaciju za aerobik instruktora u Rijeci. Od tada vodi sve vrste grupnih programa (workout programi, step aerobic, thai bo, HI/LO, funkcionalni i kondicijski treninzi, pilates, yogu) te individualne treninge. 2014.g. prolazi edukaciju na Katedri za sport, Učilišta Magistre i postaje licencirana instruktorica grupnih fitness programa, dok dvije godine poslije na istoj Katedri prolazi edukaciju i postaje licencirana instruktorica pilatesa i joge. Zbog životnih prilika 2018.g. seli u Zagreb i postaje dio našeg tima. Evo što vam trenerica poručuje: ”U kojem god se izazovu našli i koliko god ga dobro savladali, uvijek sebe ocijenite sa maksimalno 4+ jer tako si uvijek ostavljate mjesta za napredak”.

Vanja Lopar, mag.sanit.ing.Licencirana instruktorica pilatesa i yoge, licencirana instruktorica grupnih fitness programa, Reformer Instructor, Trx Instructor

Trenerica Ana Radovanić je još jedno veliko pojačanje Studija PLANK. Ana je kineziolog, instruktorica pilatesa i TRX-a, vodi programe za mame i bebe te pilates s trudnicama. Također, trener je workout programa (core fit, cardio drill, BTLS, funkcionalni treninzi, HIIT, tabata, intervalni, kružni), aerobika (step, HILO, tae bo, new body, callenetics), zumbe, a uz sve to vodi i radionice istezanja, disanja i opustanja te se bavi masažom.
S Anom se družite u jutarnjim terminima i kako su je već cure opisale - ona je tihi ubojica vaših mišića.

Ana Radovanić, viši trener fitnessaLicencirana instruktorica pilatesa te za grupne treninge uz glazbu

Lorena Ćurković je najmlađe pojačanje Studija PLANK koja je do nedavno bila član hrvatske reprezentacije sinkroniziranog klizanja i bivša članica kluba Zagrebačke pahuljice. Lorena je od ožujka 2019. godine tek druga licencirana trenerica Piloxing SSP programa, a od studenog 2019. godine i licencirana instruktorica pilatesa i yoge. Lorena tek kreće trenerskim stopama, ali zasigurno će vas osvojiti svojim zaraznim osmijehom i veselim duhom, a poticati vas da se osjećate kao da ste u njezinim godinama.

Lorena ĆurkovićLicencirana trenerica Piloxing SSp programa te educirana trenerica pilatesa i yoge

Od kuda PLANK?

Plank (hr. daska) je trenutno najpopularnija vježba diljem svijeta u kojoj se aktiviraju sve mišićne grupe u tijelu. Prednji i/ili bočni upor na dlanovima i/ili laktovima izvodi se po minutama ovisno o intenzitetu treninga i tjelesnoj mogućnosti vježbača. Trenerica Patricia je tokom svog rada, osim tijekom treninga, uvela i na kraju sata izdržaj/plank svojim vježbačima, počevši od 15 sekundi, njeni klijenti su došli do 60 sekundi. Od tada svaki sat završava ovom vježbom neovisno o cijelom treningu. Nakon takvog načina rada bilo je logično nazvati studio po ovoj efikasnoj i učinkovitoj vježbi.

Imate pitanja za nas?

Kontaktirajte nas