Skip to main content
O Studiju PLANK

Studio PLANK by Patricia Ćurković Rogić otvoren je 2017. godine.  Studio PLANK je studio koji nudi treninge za žene i muškarce.

Specijaliziran je za treninge pilatesa na prostirkama s preko 10 različitih rekvizita i spravama tzv. reformerima tvrtke Bon pilates koje Studio PLANK ima jedini u Zagrebu, također nudi treninge fleksibilnosti i istezanja, treninge na profesionalnom TRX-u, treninge na jedinstvenom drvenom veslačkom ergometru na vodu koji svojim izgledom i šumom vode privlači na zaveslaj. Studio PLANK jedini u Zagrebu ima licencu za PILOXING SSP. Sastoji se od tri potpuno različite komponente, boksa, pilatesa i plesa. U Studiju PLANK održavaju se individualni, poluindividualni i grupni treninzi, također postoji mogućnost drop in treninga. Studio PLANK daljnjim razvojem uvodi nove programe i proširuje ponudu te otvara grupu za starije (60+) tzv. Pilates Old school i daje mogućnost svojim klijentima da probaju nešto sasvim drugačije uz Vinyasa yogu.

Uz to jedini u Zagrebu imamo još jedan novi svjetski program – Booty Builder za koji sami naziv kaže da se na treningu radi na povećanju mišića stražnjice, ali i na stabilnosti ostatka tijela.

S obzirom na pandemiju koja je pogodila cijeli svijet, Studio PLANK od sada ima svoj Youtube kanal putem kojeg su se održavali ONLINE treninzi tijekom karantene. Nakon karantene nastavili smo s snimanjem ONLINE treninga te su isti i dalje dostupni u našoj ponudi, kao kombinacija s dolascima u Studiju ili kao zasebne članarine.

Patricia se tijekom srednjoškolskog obrazovanja intenzivno bavi pilatesom te pohađa izobrazbu za instruktoricu pilatesa te postaje educirani Stott Progressive Pilates Instructor. Uz pilates, voditeljica Studija PLANK uspješno je položila verificirani program osposobljavanja za treninge u teretani i time dobila titulu Instruktorice fitnesa u teretani.
Patricia Ćurković je jedina trenerica Piloxinga u Zagrebu, čiju je licencu za rad dobila nakon pohađanja edukacije u lipnju 2018. godine. Uz to, Patricia ima licencu i za najnoviji program tvrtke Piloxing – Booty Builder, program na kojem se traži mjesto više zbog njegove specifičnosti. Također, educirala se i za Kinesio Taping tečaj, rehabilitacijsku tehniku koja unaprjeđuje i ubrzava prirodan proces izlječenja. Kroz godine se bavila i plesom te završava tečaj za Flodance Fitness trenera, a uz vođenje pilatesa godinama je pohađala i razne radionice na temu pilatesa, treninga na reformerima, sudjeluje na edukativnim workshop-ovima kao što je Stabilnost i mobilnost te seminar Radionica Pilates Reformeri.

Uz svoj studio završila je studij Odnosa s javnošću i studij medija te nosi titulu diplomirane magistrice Marketinga i prodaje.
Trenutno se Patricia bavi pokretanjem nove grane u poslovanju u kojem izrađuje personalizirane booking aplikacije dok je PLANK.app nedavno izrađena, a sve u svrhu samostalne rezervacije termina putem mobilne aplikacije.
Patricia ističe Confuciusovu izjavu „Izaberi posao koji voliš i nikad nećeš trebat raditi niti dana u svom životu.“ Pilates ne smatra poslom nego životnim odabirom. Unutar svojih treninga kroz individualiziran pristup i na zanimljiv i motivirajući način dopire i potiče svakog klijenta do ostvarenja željenih ciljeva. Svoj željeni cilj ostvarila je otvaranjem Studija PLANK, a sve ostale želje time su se počele ostvarivati.

Patricia Ćurković Rogić (1995.)Voditeljica Studija PLANK

Lorena Ćurković je mlado pojačanje Studija PLANK koja je do nedavno bila član hrvatske reprezentacije sinkroniziranog klizanja i bivša članica kluba Zagrebačke pahuljice. Lorena je od ožujka 2019. godine tek druga licencirana trenerica Piloxing SSP programa, a od studenog 2019. godine i licencirana instruktorica pilatesa i yoge. Lorena će vas zasigurno osvojiti svojim zaraznim osmijehom i veselim duhom, a poticati vas da se osjećate kao da ste u njezinim godinama. Lorena vodi sve programe u Studiju PLANK, a posebno je kreativna na reformeru i programu Back to basic.

Lorena Ćurković (2001.)Licencirana trenerica Piloxing SSP programa te educirana trenerica pilatesa, yoge i reformera

Iva je mlada trenerica s velikom ljubavlju prema pilatesu. Još od tinejđerskih dana znala je da joj je fitness i tjelovježba strast što je dovelo da 2021. godine diplomira na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Iva je radila u struci i skupljala iskustvo kroz cijelo studiranje. Zadnjih godinu dana posvetila se isključivo vođenju pilatesa i pilates reformer treninga, te smatra da je to putanja kojom želi nastaviti i ubuduće. Osim što je zaslužila titulu trenera fitnessa, također je certificirani savjetnik za prehranu, a trenutno završava i svoju certifikaciju u području usmjerenja na ženski fitness.

Iva Košuljandić (1997.)Trener fitnessa, certificirani savjetnik za prehranu

Od kuda PLANK?

Plank (hr. daska) je trenutno najpopularnija vježba diljem svijeta u kojoj se aktiviraju sve mišićne grupe u tijelu. Prednji i/ili bočni upor na dlanovima i/ili laktovima izvodi se po minutama ovisno o intenzitetu treninga i tjelesnoj mogućnosti vježbača. Trenerica Patricia je tokom svog rada, osim tijekom treninga, uvela i na kraju sata izdržaj/plank svojim vježbačima, počevši od 15 sekundi, njeni klijenti su došli do 90 sekundi. Od tada svaki sat završava ovom vježbom neovisno o cijelom treningu. Nakon takvog načina rada bilo je logično nazvati studio po ovoj efikasnoj i učinkovitoj vježbi.

Imate pitanja za nas?

Kontaktirajte nas