Skip to main content

Pročitajte kako je organiziran rad u Studiju PLANK za sezonu 2021/2022, koja poznata, a koja nova lica nam dolaze te što vam poručuje trenerica Patricia.

Drage naše klijentice i klijenti,

voditeljica našeg studija Patricia Ćurković Rogić početkom idućeg mjeseca započinje svoj porodiljni dopust. Sljedećih godinu dana brinut će o bebi, ovog puta ne o Studiju PLANK koji će uskoro proslaviti “velike” 4. godine, nego o svojoj bebi koja uskoro dolazi. Patriciji želimo puno uspjeha u majčinskim vodama i sreću na još jednom zanimljivom životnom putu. 

Za to vrijeme uz vas će biti dobro poznato lice – trenerica Lorena Ćurković koja će vas i dalje svojim šarmom i opuštenim duhom voditi kroz bezbroj položaja i mogućnosti na reformeru i učiniti da činite nemoguće. Loreni će se pridružiti trenerica Dora Weiss. Dora je naša dugogodišnja klijentica, educirana reformer instruktorica i PR stručnjakinja. Njenom uvježbanom fonacijom i dikcijom svaki trening učinit će da, ako još niste, zaljubite se u Gospodina Reformera https://studioplank-zagreb.com/o-planku/

Par riječi by Patricia Ćurković Rogić:

Dragi moji,

hvala vam što ste bili toliko brižni i prisutni cijelu moju trudnoću, bilo je divno raditi sa svakim od vas i iako tek odlazim jedva čekam povratak našim jutrima, popodnevima i večerima. Ostavljam vas u divnim rukama mojih mladih, educiranih cura s kojima sam kontinuirano u kontaktu kako bi bila upućena u vaš zajednički rad. A sada je došlo vrijeme za moju obitelj. 

Vježbajte, uživajte u svojim treninzima i mislite na sebe. 

Vaša trenerica Patricia