Skip to main content

UPISI

Koraci za početak:

Javiti se na 0912206105

1

Skinuti aplikaciju Treno

2

Rezervirati svoj probni trening (25 €)

3

Čestitamo na donesenoj odluci za vježbanjem i hvala Vam što ste odabrali PLANK kao mjesto gdje ćete biti u svoje slobodno vrijeme. Skinite aplikaciju Treno (na App Storeu ili Google Playu) i upišite svoj mail te kreirajte svoju lozinka. Tražit će Vas i ime i prezime te kod za koji upišete - plank. Potom pričekajte za odobrenje pristupa te uđite u aplikaciju i rezervirajte svoj prvi trening. Nakon odrađenog prvog sata moguće je platiti članarinu za nadolazeće termine koje potom sami rezervirate preko PLANK aplikacije.

Pravilnik Studija PLANK

Članarinu je potrebno iskoristiti unutar 30 dana od dana korištenja prvog uplaćenog treninga, osim izuzetka kao što su bolest ili unaprijed najavljeno putovanje, time se članarina produžuje za 10 dana. Treninge nakon 60 dana nije moguće iskoristiti bez obzira na razloge nedolaska.

Ovim putem važno je naglasiti da je vrijeme za otkazivanje treninga isključivo najkasnije 12h prije termina koji ste zakazali. Niti jedan instruktor nema funkciju na aplikaciji koja bi bila drugačija od funkcija klijenata i ne može otkazati trening unutar 12h te će se isti uvijek smatrati iskorištenim. Također vas molimo da poštujete vrijeme ostalih vježbača te da ne rezervirate dva termina u danu i potom jedan od dva otkazujete u zadnji tren kada se odlučite za termin na koji možete stići. Uz to molimo da ne dolazite nenajavljeni u ranije termine od unaprijed rezerviranog jer će se smatrati korištenim kao dva termina u istome danu.

Nije moguće dodavanje novih članarina na aplikaciju bez unaprijed uplaćene članarine. Drop in satovi također će se moći rezervirati isključivo unaprijed uplaćenim brojem treninga.