Skip to main content

Drage naše i dragi naši,

od ponedjeljka 16. ožujka 2020. Gospodin PLANK odlučio je nakratko zatvoriti svoja vrata. Tako je najbolje za sve nas da se malo izoliramo i spriječimo širenje virusa. Do kad se ne vidimo uživo, pripremili smo za vas Online treninge…

I u ovim teškim vremenima mislimo na vas i osmislili smo online treninge kako biste se i dalje osjećale kao da dolazite na treninge u svoj omiljeni Studio.

Stoga drage naše klijentice i klijenti ??
Donosimo vam informacije o našem sustavu provođenja online treninga.
Online trening funkcionira ovako u koracima: 1. Javite se porukom koliko treninga i koju vrstu treninga želite (pilates, B2B back to basic i booty program). Sve možete kombinirati, a najviše možete odabrati 4 treninga tjedno (2 različita pilatesa, 1 B2B i 1 booty). Svaki tjedan možete mijenjati programe. 2. Treninge dobivate na Whatsapp putem linka ćete moći gledati narednih tjedan dana kada automatski dobivate nove treninge. 3. Vježbate kod kuće kada i kako želite ovisno o broju treninga koje ste odabrali. Naša preporuka je da si zadate termin kao što i dolazite u Studio PLANK jer ćete tako zadržati redovitost. A ako ne možete radi novih okolnosti, što se nas tiče možete isprobati i kako je to vježbati ujutro (ako radite od doma) ili recimo navečer kad klince legnete u krpe ??
Kako je većina naših klijenata povezana, molimo vas da se prije svega držimo pravila zloupotrebe. Prijaviti se možete porukom na 091/2206-105.
Šaljemo vam puse i nadamo se da se uskoro družimo i uživo. ???
Uživajte u treninzima iz svog doma i nemojte se previše razmaziti pa da ovo nastavite i kada se vratimo u normalnu, jer falit ćete nam! ♥️