Skip to main content

Saznajte kako se prijaviti na prvi trening u PLANKU, koliko vrijedi članarina te koliko je ranije potrebno otkazati bookirani trening preko aplikacije…

Dobrodošli! 

Drage naše buduće klijentice i klijenti, izabrali ste studio u kojem je PLANK omiljena vježba, smijeha ne nedostaje, a rezultati su ekstremno brzo vidljivi. Jeste li spremni biti redoviti vježbači i vježbati u dobroj atmosferi gdje se od vas očekuje da uživate u treningu kao pravi rekreativci kojima će biti ispunjeni svi ciljevi? 

Pa krenimo… 

Skinite našu PLANK.app

Google Play

App Store

Zatražite pristup i upis u aplikaciju na broj 091/2206105. Upišite svoj mail i lozinku koja vam je zadana prilikom telefonskog poziva, a kada uđete u aplikaciju bit će vam vidljiv kalendar. Na kalendaru s rasporedom crveni termini označavat će vaše rezervirane treninge, dok siva boja označava da je termin popunjen, a bijelom bojom označeni su još uvijek slobodni termini za trening. Trening je potrebno otkazati najkasnije 12h prije treninga inače se isti računa kao dolazak. Pored termina vidljivi su lokoti, crni lokoti ukazuju da je termin unutar 12h do početka te da ga više nije moguće otkazati, dok bijeli lokoti znače da se termin još uvijek može otkazati. Na donjoj alatnoj traci možete pronaći rubriku za online treninge, poveznice na sve bitne sadržaje Studija PLANK te svoj korisnički profil na kojem možete vidjeti sve svoje prošle i buduće termine.