Skip to main content

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Studio PLANK poštuje Vašu privatnost i obvezuje se zaštititi Vaše osobne podatke u svom djelovanju, uključujući prilikom posjeta ovoj web-stranici.

Ova web-stranica ne prikuplja Vaše osobne podatke te nam niste obvezni pružiti Vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice, izuzev niže navedenih iznimaka.

Iznimke predstavljaju podaci prikupljenih putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za rad web-stranice, čiji je prijenos inherentan korištenju internetskih komunikacijskih protokola (npr. IP adrese). Kao i kod svih web-stranica, kada se pristupa ovim web-stranicama, mi možemo pohraniti podatke iz različitih sigurnosnih razloga. Takvi podaci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, Internet stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu, internetske stranice koje ste posjetili s naše stranice te Vašu IP adresu. Ti podaci bi mogli voditi k Vašoj identifikaciji, no mi ih za to ne koristimo.

U slučajevima kada poslove u svezi s obradom podataka povjeravamo trećim osobama računa o tome da je ta treća osoba registrirana za obavljanje takve djelatnosti te da pruža dovoljno jamstava u pogledu ostvarivanja zaštite i povjerljivosti podataka.

Također, ova stranica može koristiti «kolačiće». Kolačić je mala datoteka koja sadrži niz znakova koja se šalje na Vaše računalo kada posjetite web stranicu. Kada ponovno posjetite web stranicu, kolačić omogućava da stranica prepoznaje Vaš preglednik. Kolačići se u pravilu ne koriste za pohranjivanje osobnih podataka, ali se mogu koristiti za stjecanje uvida u korisničke sklonosti i druge podatke. Možete postaviti svoj preglednik da odbija sve kolačiće ili da Vas upozori kada se kolačić pošalje.

Sve o kolačićima i kako ih isključiti možete pročitati na sljedećoj adresi: https://cookiesandyou.com/

Izuzev navedenog, osobne podatke prikupljamo samo kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje npr. slanjem elektroničke pošte, slanja upita ili zahtjeva vezanih uz naše djelovanje. Osobni podaci koje dobrovoljno ostavite popunjavanjem kontakt forme na stranici koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni, odnosno kako bi vam se pružile tražene informacije o našim uslugama.

Vaše osobne podatke u bilo kojem obliku nećemo proslijediti trećim stranama, osim ako nismo pribavili Vašu privolu ili ako postoji zakonska osnova za isto.

Koristimo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitili Vaše podatke od  zloupotrebe, gubitaka, prijetnji ili pristupa od strane neovlaštenih osoba.

Osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je potrebno da tražena usluga ili usluga za koju ste dali privolu bude pružena, osim ako zakon ne propisuje drugačije.

U odnosu na sve Vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni, imate pravo uvida te pravo ispravka, dopune i brisanja istih kada su nepotpuni, netočni i neažurni.

Za navedeno, kao i za bilo kakav upit ili sugestiju vezano za ovu Izjavu o privatnosti, molimo kontaktirajte nas na e-mail: info@studioplank-zagreb.com

Pridržavamo pravo izmjene ili ažuriranja ove Izjave o privatnosti.

Ova Izjava o privatnosti stupa na snagu 25.05. 2018. godine.