Poštovane klijentice i klijenti, radi epidemiološke situacije izvodimo isključivo individualne i poluindividualne treninge na reformerima pod vodstvom trenerica s maksimalno četiri vježbača po treningu! Veselimo se Vašem dolasku 🙂

PILATES MAT

Mislite da je pilates dosadan?

Onda još niste bili kod nas, odradite minutu u planku i sat u Studiju PLANK pa odgovorite na prethodno pitanje. Razvijte vještine snage i ravnoteže, započnite sat zagrijavajući se disanjem, a završite s istezanjem i povećanjem fleksibilnosti. Vještina izvođenja pilatesa postiže se redovitim treninzima između 2 i 3 puta na tjedan i potiče osjećaj zadovoljstva s vlastitim tijelom. Mehanizam naših mišića postaje čvršći i vretenastiji, a zglobovi postaju zdraviji i pokretljiviji. Pružite priliku pilatesu u PLANKU jer osim ugodne atmosfere i educiranosti trenera nudimo i preko 10 različitih rekvizita s kojima ispunjavamo svaki sat.

REFORMER – PILATES SPRAVA

Najpopularniji i najizvođeniji program u Studiju PLANK kojim se najbrže postižu vidljivi rezultati. Jedan trening na reformeru vrijedi kao tri pilates treninga, dok se rezultati treninga osjećaju unutar prva dva tjedna treninga, a vidljivost istih dostupna je unutar prvih mjesec dana redovitog vježbanja. Reformer je sprava iz Prvog svjetskog rata koju je izumio Joseph Pilates kroz bolnički krevet kako bi liječio atrofirane mišiće vojnika u bolnici. Danas se reformer koristi u postrehabilitacijske, rekreativne, ali i svrhe sportske pripreme. Najbolji je odabir treninga za sve koji su spremni zaljubiti se u način vježbanja na kojem će se zadržati cijeli život. Inovativna vrsta treninga koji tek čeka na svoj vrhunac u Hrvatskoj. Na ovoj najpopularnijoj spravi za pilates može se izvoditi preko 500 vježbi. Pilates reformer je i glavni muški program u Studiju PLANK jer se uz pomoć različitih opterećenja na oprugama može postići zavidna mišićna masa, a samim time povećati opseg pokreta između zglobova i mišića uz pojačanu fleksibilnost.

PILOXING SSP

Provjerite kako izgubiti do 900 kcal/h!

Studio PLANK jedini u Zagrebu ima licencu za PILOXING SSP, a to je ujedno najnoviji i najuzbudljivi program do sada. Piloxing je visokointenzivan kondicijski trening koji je dinamičan, zabavan i učinkovit. Sastoji se od tri potpuno različite komponente, pilatesa koji predstavlja bazu, kontrolu i balans tijela, boksa koji predstavlja dinamičnost, snagu, eksplozivnost i energičnost, a ples sve zajedno u kontinuitetu povezuje, ali bez pauze. Uživat ćete u PREDNOSTIMA PILOXING SSP (sleek, sexy & powerful) koji kroz Pilates pruža izdužene mišiće, poboljšava fleksibilnost i snagu, nudi bolju kontrolu, koordinaciju i izdržljivost u cijelom tijelu. Prednosti koje dobivamo boksom su definirani leđni mišići, borbenost, snaga i mentalno osnaživanje. Dok od plesa dobivamo prijelaze u ritmu kojim se troše kalorije.

Probaj i zaljubi se u PILOXING SSP!

VESLAČKI ERGOMETAR

Znate li da veslanjem radi 84% mišića u tijelu?
Naš drveni ergometar na vodu, retro izgleda, ali inovativnog zvuka i sistema jednostavno poziva na trening. Savršen je za žene i muškarce jer on nije tipični veslački ergometar na koji ste navikli u teretanama, on je jednostavan, lagan i zanimljiv s realnim doživljajem zaveslaja po vodi.

TRX

Doživite jednostavan i zabavan trening u kojem rade sve mišićne skupine odjednom. Na atraktivan način, ali uz potporu najdubljih mišićnih skupina aktivirat ćemo mišiće i postići vizualne rezultate vježbanja.

PRENATAL PILATES

Pilates na reformeru je izuzetno pogodan za trudnice pa se na njemu i izvodi naš sljedeći program – Prenatal pilates jer je najsigurniji mogući način vježbanja za trudnice upravo na reformeru jer uz pomoć različitih opterećenja opruga mogu se izvoditi prilagođene vježbe za trudnice, a da pri tome ne štete bebi. Na takvim treninzima, aktiviraju se mišići ruku, nogu, guze i leđa kako bi trudnice ojačale potrebne mišiće za nadolazeći period.

VINYASA YOGA

Vinyasa yoga je stil yoge koja povezuje položaj tijela tako da se može prelaziti iz jedne u drugu pozu uz pomoć disanja. Pojam Vinyasa potječe od riječi “vi”, što znači “na poseban način” i “nyasa”, što znači “na mjesto”. Sat se prilagođava od početnika prema naprednim vježbačima što se postaje s vremenom. Rezultati treninga Vinyasa yoge su gipkost i elastičnost tijela. Uz sve dobrobiti Vinyasa je odličan program za izbacivanje stresa zbog usklađivanja disanja i mijenjanja pozicija. Vinyasom se potiče znojenje kojim se pročišćava i detoksicira tijelo, odnosno “izbacuje” stres, a vježbe su koncipirane da se omogući aktivnost svih mišića i zglobova istovremeno. Na Vinyasa yogi čeka vas trenerica Vanja.

PILATES 60+ OLD SCHOOL

Pilates za starije u našem Studiju koncipiran je na način da svaka klijentica vježba slušajući svoje tijelo. Koristit ćemo se treningom snage radi povećanja mišićne mase, fleksibilnosti i gipkosti. Trening obuhvaća aktivaciju mišića trupa te se kroz individualiziran pristup jačaju posebno oni dijelovi tijela koji su prošli kroz određeni vid ozljede ili operativnog zahvata. Trening se odvija u stojećem, ležećem i/ili sjedećem položaju ovisno o pokretima i vježbama kako bi se smanjio rizik od ozljeda. Svaka klijentica biti će educirana o pravilnom izvođenju vježbi s posebnim naglaskom o tome koja se skupina mišića aktivira. Također, vježbe istezanja koje će se raditi na kraju sata povećat će fleksibilnost i raspon pokreta. A kako ćete se u Studiju PLANK istezati ujutro – ostatak dana osjećat ćete se fantastično.

BACK TO BASIC

Kroz pokrete koje smo učili kao bebe, možemo pomoći našim tijelima da steknu fleksibilnost te možemo popraviti i spriječiti ozljede ali i izgraditi snagu i vještine. Back to basic je program koji se vraća iskonskim načinima korištenja vlastitog tijela u svrhu prirodnijeg i pravilnijeg gibanja. Ovaj program obuhvatit će  elemente iz gimnastike i yoge, korektivne vježbe, trening vlastitom težinom i trening s opterećenjem (prvenstveno girjom). Možda se nećete svaki trening oznojiti, ali svakako ćete primjetiti poboljšanje u izvođenju vježbi, ali i svakodnevnom kretanju.

Vidimo se u dvorani!

BOOTY BUILDER

BOOTY BUILDER je postao totalni hit. Voditeljica Studija, Patricia u Beču se educirala za ovaj najnoviji progam u svijetu. Program je izvorno razvila kompanija Piloxing, a cilj je u samo pola sata brzog treninga učiniti stražnjice čvršćima, obilnijima i podignutijima. Osim sva tri gluteusa treningom se postiže veća snaga cijelog trupa s naglaskom na donji dio tijela, povećava se izdržljivost i stabilnost mišića zdjelice. Uživajte u ovom „ekspresnom booty požaru“.

ONLINE TRENINZI

ONLINE TRENINZI – Studio PLANK u vašem dnevnom boravku. S obzirom na pandemiju koja je pogodila cijeli svijet, Studio PLANK od sada ima svoj Youtube kanal putem kojeg su se održavali ONLINE treninzi tijekom karantene. Na našem kanalu dostupni su vam i besplatni treninzi s kojima možete odlučiti da li želite na taj način trenirati s nama. Nakon karantene nastavili smo s snimanjem ONLINE treninga te su isti i dalje dostupni u našoj ponudi, kao kombinacija s dolascima u Studiju ili kao zasebne članarine. Naše klijentice i klijenti oduševljeni su s idejom koju smo započeli među prvim studijima i centrima u Zagrebu. Pokušajte razviti disciplinu i vjerujte u sebe jer Vi možete vježbati doma sami, a ostati lojalni nama uz naše PLANK ONLINE treninge.

Potražite na ovom LINKU!

PROVJERITE RASPORED PROGRAMA