PILATES MAT

Mislite da je pilates dosadan?

Onda još niste bili kod nas, odradite minutu u planku i sat u Studiju PLANK pa odgovorite na prethodno pitanje. Razvijte vještine snage i ravnoteže, započnite sat zagrijavajući se disanjem, a završite s istezanjem i povećanjem fleksibilnosti. Vještina izvođenja pilatesa postiže se redovitim treninzima između 2 i 3 puta na tjedan i potiče osjećaj zadovoljstva s vlastitim tijelom. Mehanizam naših mišića postaje čvršći i vretenastiji, a zglobovi postaju zdraviji i pokretljiviji. Pružite priliku pilatesu u PLANKU jer osim ugodne atmosfere i educiranosti trenera nudimo i preko 10 različitih rekvizita s kojima ispunjavamo svaki sat.

PILATES REFORMER

Inovativna vrsta treninga koji tek čeka na svoj vrhunac u Hrvatskoj, a Studio PLANK je prvi studio u Zagrebu koji nudi vježbanje na Bon pilates reformerima. Na ovoj najpopularnijoj spravi za pilates može se izvoditi preko 500 vježbi. Pilates reformer je i glavni muški program u Studiju PLANK jer se uz pomoć različitih opterećenja na oprugama može postići zavidna mišićna masa, a samim time povećati opseg pokreta između zglobova i mišića uz pojačanu fleksibilnost.

PILOXING SSP

Provjerite kako izgubiti do 900 kcal/h!

Studio PLANK jedini u Zagrebu ima licencu za PILOXING SSP, a to je ujedno najnoviji i najuzbudljivi program do sada. Piloxing je visokointenzivan kondicijski trening koji je dinamičan, zabavan i učinkovit. Sastoji se od tri potpuno različite komponente, pilatesa koji predstavlja bazu, kontrolu i balans tijela, boksa koji predstavlja dinamičnost, snagu, eksplozivnost i energičnost, a ples sve zajedno u kontinuitetu povezuje, ali bez pauze. Uživat ćete u PREDNOSTIMA PILOXING SSP (sleek, sexy & powerful) koji kroz Pilates pruža izdužene mišiće, poboljšava fleksibilnost i snagu, nudi bolju kontrolu, koordinaciju i izdržljivost u cijelom tijelu. Prednosti koje dobivamo boksom su definirani leđni mišići, borbenost, snaga i mentalno osnaživanje. Dok od plesa dobivamo prijelaze u ritmu kojim se troše kalorije.

Probaj i zaljubi se u PILOXING SSP!

VESLAČKI ERGOMETAR

Znate li da veslanjem radi 84% mišića u tijelu?
Naš drveni ergometar na vodu, retro izgleda, ali inovativnog zvuka i sistema jednostavno poziva na trening. Savršen je za žene i muškarce jer on nije tipični veslački ergometar na koji ste navikli u teretanama, on je jednostavan, lagan i zanimljiv s realnim doživljajem zaveslaja po vodi.

TRX

Doživite jednostavan i zabavan trening u kojem rade sve mišićne skupine odjednom. Na atraktivan način, ali uz potporu najdubljih mišićnih skupina aktivirat ćemo mišiće i postići vizualne rezultate vježbanja.

PRENATAL PILATES

Pilates na reformeru je izuzetno pogodan za trudnice pa se na njemu i izvodi naš sljedeći program – Prenatal pilates jer je najsigurniji mogući način vježbanja za trudnice upravo na reformeru jer uz pomoć različitih opterećenja opruga mogu se izvoditi prilagođene vježbe za trudnice, a da pri tome ne štete bebi. Na takvim treninzima, aktiviraju se mišići ruku, nogu, guze i leđa kako bi trudnice ojačale potrebne mišiće za nadolazeći period.

VINYASA YOGA

Vinyasa yoga je stil yoge koja povezuje položaj tijela tako da se može prelaziti iz jedne u drugu pozu uz pomoć disanja. Pojam Vinyasa potječe od riječi “vi”, što znači “na poseban način” i “nyasa”, što znači “na mjesto”. Sat se prilagođava od početnika prema naprednim vježbačima što se postaje s vremenom. Rezultati treninga Vinyasa yoge su gipkost i elastičnost tijela. Uz sve dobrobiti Vinyasa je odličan program za izbacivanje stresa zbog usklađivanja disanja i mijenjanja pozicija. Vinyasom se potiče znojenje kojim se pročišćava i detoksicira tijelo, odnosno “izbacuje” stres, a vježbe su koncipirane da se omogući aktivnost svih mišića i zglobova istovremeno. Na Vinyasa yogi čeka vas trenerica Vanja.

PILATES 60+ OLD SCHOOL

Pilates za starije u našem Studiju koncipiran je na način da svaka klijentica vježba slušajući svoje tijelo. Koristit ćemo se treningom snage radi povećanja mišićne mase, fleksibilnosti i gipkosti. Trening obuhvaća aktivaciju mišića trupa te se kroz individualiziran pristup jačaju posebno oni dijelovi tijela koji su prošli kroz određeni vid ozljede ili operativnog zahvata. Trening se odvija u stojećem, ležećem i/ili sjedećem položaju ovisno o pokretima i vježbama kako bi se smanjio rizik od ozljeda. Svaka klijentica biti će educirana o pravilnom izvođenju vježbi s posebnim naglaskom o tome koja se skupina mišića aktivira. Također, vježbe istezanja koje će se raditi na kraju sata povećat će fleksibilnost i raspon pokreta. A kako ćete se u Studiju PLANK istezati ujutro – ostatak dana osjećat ćete se fantastično.

BACK TO BASIC by Vanja Lopar

Kroz pokrete koje smo učili kao bebe, možemo pomoći našim tijelima da steknu fleksibilnost te možemo popraviti i spriječiti ozljede ali i izgraditi snagu i vještine. Back to basic je program koji se vraća iskonskim načinima korištenja vlastitog tijela u svrhu prirodnijeg i pravilnijeg gibanja. Ovaj program obuhvatit će  elemente iz gimnastike i yoge, korektivne vježbe, trening vlastitom težinom i trening s opterećenjem (prvenstveno girjom). Možda se nećete svaki trening oznojiti, ali svakako ćete primjetiti poboljšanje u izvođenju vježbi, ali i svakodnevnom kretanju.

Vidimo se u dvorani!

PROVJERITE RASPORED PROGRAMA